Куќа за три дена

Куќа за три дена

Boxabl Blog Read the full article Куќа за три дена Иновативен начин на градба на куќи овозможува целиот процес да заврши во фабричките хали со што се штеди на средства и време. Американската компанија „Боксабл“ разви таканаречена „универзална градежна кутија“. Тоа е првата...
Jun 16, 2019

Get Updates

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

Welcome aboard.